ba-wild

Met eindejaar brengt Bon’Ap het beste wild naar je feesttafel. Je vindt bij ons een zorgvuldig geselecteerd assortiment, vriesvers en uiterst betaalbaar. Maar waarom moet jij nu wild lopen voor ons wild? 

1. Vriesvers

Kiezen voor diepvrieswild biedt vele voordelen. “Het wild wordt direct na de vangst ingevroren, daardoor blijft de kwaliteit en smaak optimaal behouden”, aldus onze aankoper Stijn. “Daarnaast wordt het diepvrieswild vers ingevroren op het moment dat het voorradig is. Zo kunnen wij de kosten drukken en kwaliteitsvlees verkopen tegen scherpe prijzen”, legt collega Mario uit. Daarom geniet jij thuis van heerlijk mals en sappig wild tegen de beste prijs. 

2. Europese herkomst

Ons wild is voor 99% afkomstig uit de EU. Zo steunen we lokale jagers en kwekers, en dragen we bij aan een kortere keten. Daarnaast komt al ons wild van jagers die onder toezicht staan van federaties. 

3. Vacuüm verpakt

Ons wild vind je bij ons vacuüm verpakt, wat zorgt voor een langere houdbaarheid en minder kans op vriesbrand. Zo garanderen we 100% kwaliteit en versheid. Naast een optimale kwaliteit streven we bij Bon’Ap ook steeds naar gebruiksgemak. Onze porties van 500 g zijn perfect om in je diepvries te bewaren en nadien snel te ontdooien. Bovendien zorgen deze handig geportioneerde producten ervoor dat we minder verspillen en weggooien!  

4. Zorgvuldig geselecteerd

Bij Bon’Ap selecteren we alleen het beste wild voor onze klanten. Neem bijvoorbeeld onze haas. Die loopt vrij rond en wordt in het wild geschoten, waardoor de authentieke smaak behouden blijft. Voor onze hertenragout gebruiken we alleen schouder- en buikstukken, wat zorgt voor een rijke smaak.

5. Altijd beschikbaar

Geen stress tijdens de feestdagen! “Dankzij onze grote voorraad en onze slimme manier van aankopen is ons wild altijd beschikbaar tijdens de drukke feestdagen”, zegt Mario. Zo kunnen we aan de vraag voldoen zonder in te boeten op kwaliteit, en tover jij steevast jouw favoriete wildgerecht op tafel.

Hoe ontdooi je wild?

Om je wild optimaal te ontdooien, leg je het een nachtje in de koelkast. Zo ontdooit het langzaam en gelijkmatig, en behoudt het zijn smaak en textuur. Sneller ontdooien? Doordat ons wild vacuüm verpakt is, ontdooi je het ook makkelijk onder stromend koud water. Zorg er steeds voor dat het wild volledig ontdooid is voor je het gaat bereiden. 

Feestelijke wildrecepten

Hapjes met pulled fazant en peer

Hapje met pulled fazant

Feestelijk voorgerecht met hertensteak en spinazie

Voorgerecht van hertensteak

ba-feestrecepten

Hoofdgerecht met eend

Tijdens de feestdagen zet ik graag wild op het menu, omdat dat net wat specialer is voor die tijd van het jaar. Ik kies dan steevast voor wild van Bon’Ap omwille van de goeie prijs-kwaliteitverhouding en de beschikbaarheid. Bij Bon’Ap kan je altijd tijdig je voorraad inslaan voor de feestdagen. Ook als je last minute nog iets vergeten bent, ben je hier altijd zeker van je stukje wild.”
ba-fan
Kristien