bonap-vacuum-bbq-vlees

Waarom kiezen voor vacuümverpakt vlees? Bij Bon'Ap weten we hoe belangrijk kwaliteit en versheid zijn. Ontdek waarom ons vacuümverpakt vlees niet alleen handig, maar ook nog eens heerlijk is.

1. Altijd klaar voor de BBQ of een lekker vleesje in de pan

Niets is zo vervelend als last minute boodschappen doen voor een heerlijk avondmaal. Met ons vacuümverpakt vlees hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het vacuüm verpakkingsproces zorgt ervoor dat ons vlees veel langer vers blijft. In de koelkast kan je het tot wel 2 weken bewaren, en in de diepvries blijft het vlees tot 1 jaar goed. Zo heb je altijd vlees van kwaliteit binnen handbereik, klaar om te grillen wanneer jij dat wil.

2. Intensere smaak dankzij de marinade

Een goed stuk BBQ-vlees valt of staat met de marinade. Doordat ons vlees vacuüm verpakt is, dringt de marinade extra diep in het vlees door. De kruiden, specerijen en andere smaakstoffen worden zo volledig opgenomen, waardoor je bij elke hap een explosie van smaak ervaart. Of je nu kiest voor een klassieke marinade of een avontuurlijke nieuwe smaak zoals onze gemarineerde kipfiletsneden, je BBQ-vlees van Bon'Ap zal altijd een hit zijn.

3. Altijd mals en sappig vlees

Wanneer vlees vacuüm verpakt is, blijven alle sappen en smaken binnenin bewaard. Dit betekent dat het vlees tijdens het grillen/bakken mals en sappig blijft. Bovendien beschermt de vacuümverpakking het vlees tegen vriesbrand en uitdroging, waardoor de kwaliteit altijd optimaal is. Je gasten zullen genieten van perfect gegaard vlees, keer op keer.

4. Minder verspilling, meer duurzaamheid

Bij Bon'Ap zijn we ons bewust van onze impact op het milieu. Vacuüm verpakken is een duurzame verpakkingsmethode die zorgt voor minder plastic gebruik en minder voedselverspilling. Daarnaast neemt het vlees minder ruimte in beslag in je koelkast of vriezer, omdat het compacter verpakt is.

5. Handig en veilig bewaren

Ons vacuümverpakt vlees is niet alleen langer houdbaar, maar ook heel handig in gebruik. Wil je het vlees veilig ontdooien? Haal het een dag van tevoren uit de diepvries en laat het in de verpakking in de koelkast ontdooien. Heb je haast? Leg de vacuümverpakking in koud water om het sneller te ontdooien. Zo ben je altijd voorbereid op een spontaan feestje.

Waarom verandert de kleur van vacuüm verpakt rundvlees?

Rundvlees bestaat hoofdzakelijk uit spieren. Spieren hebben zuurstof nodig. Het is zuurstof in de lucht die de rode kleur geeft aan spieren. Wanneer we vacuüm verpakken, halen we de zuurstof uit de verpakking, verandert het vlees van kleur en wordt het iets donkerder en minder rood. Dit heeft echter geen invloed op de smaak en kwaliteit. Integendeel. Merk je een kleurverschil op? Haal het vlees uit de vacuümverpakking en laat enkele minuten rusten. Daarna komt het weer perfect op kleur.

Ontdek ons vacuümverpakt vlees

Bij Bon'Ap geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijk stukje vlees, zonder gedoe en zonder zorgen. Probeer ons vacuümverpakt vlees en ervaar zelf het gemak ervan en de geweldige smaak.