Papillot met kipfilet en paprika
4 personen
Ingrediënten
Kipfilets
4 stuks
Gekruide krielaardappelen
500 g
Paprikamix (diepvries)
500 g
Provençaalse kruiden
2 el
Wittewijnsaus
200 ml
Tomatensaus met groenten
200 ml
Olijfolie
2 el
Peper en zout
Voorbereiding
Scheur 4 stukken aluminiumfolie af, 3 maal zo groot als de kipfilet. Zorg dat de matte kant van de aluminiumfolie naar buiten gekeerd is. Bestrijk de glanzende zijde van de folie tot enkele centimeters van de rand met wat olijfolie.
Kruid de kipfilet met peper, zout en de helft van de Provençaalse kruiden. Bak de kipfilets heel kort aan beide zijden op de BBQ. Snijd de kipfilets in vijf.
Verdeel de paprikamix onderaan de papillot.
Meng de tomatensaus met de wittewijnsaus en de overige Provençaalse kruiden. Verdeel de saus over de paprikamix. Verdeel de gesneden kipfilet over de saus zodat deze kan verder garen in de saus.
Vouw de folie tot papillotten, deze mogen helemaal gesloten worden.
Op de barbecue!
Leg ze 15 à 20 minuten op de barbecue, tot de kip gaar is.
Meng de aardappelen met de olijfolie en zet ze in het aluminium bakje op de grill. Laat ze 10 minuten opwarmen en kleuren.
Producten