15 minuten
4 personen
Ingrediënten
Hamburgers
4 stuks
Ovenbroodjes
4 stuks
Rode ui
1 stuk
Rucola
Bakboter
Peper en zout
Saus
(naar keuze)
Verse frieten
(optioneel)
Hamburgers bakken
Verhit een klontje boter in een pan op middelhoog vuur. Bak de hamburgers aan en zorg dat ze goed gaar zijn vanbinnen. Laat ze even rusten voor de perfecte sappigheid.
Snijd de rode ui in fijne ringen en was de rucola grondig. Dep de rucola droog zodat deze mooi fris blijft.
Broodjes opwarmen
Verwarm de ovenbroodjes kort in de oven of magnetron tot ze warm en licht krokant zijn.
Snijd de warme ovenbroodjes open en leg de gebakken hamburger erop. Voeg naar smaak een saus toe, zoals mayonaise, ketchup of mosterd. Verdeel de rode ui en rucola over de hamburger en breng alles op smaak met een snufje peper en zout.
Smullen maar! Combineer ze eventueel met frietjes of gewoon zo – eenvoudig en heerlijk.
Producten
Hamburger

gehakt (varken, rund)

Gluten (tarwe), Selderij, Mosterd

Hamburger

gehakt (varken, rund)

  • 2 ST/SCHAAL
  • Vanaf 1 schalen: € 2.60/schaal
  • Vanaf 2 schalen: € 2.50/schaal

€ 3.20/schaal

Verse frieten

Geen allergenen

  • 700 G/ZAK

€ 2.39/zak

Ovenbroodje

Gluten (tarwe), Soja

  • 105 G/ST
  • Vanaf 40 stuks: € 0.69/stuk

€ 0.79/stuk

Pepermayonaise Delino

Ei, Soja

  • 1 L/FLES

€ 6.99/fles

Hamburger

gehakt (varken, rund)

Gluten (tarwe), Selderij, Mosterd

Hamburger

gehakt (varken, rund)

  • 8 ST/SCHAAL
Belgische Belviva frieten airfryer

geen allergenen

  • 600 G/ST
  • min. -18°C

€ 4.09/stuk

Cocktailsaus Delino (1 l/fles)

Ei, Mosterd

  • 1 L/FLES

€ 6.99/fles

Mayonaise Vandemoortele (1 l/fles)

Ei, Mosterd

  • 1 L/FLES

€ 6.99/fles