2 personen

In 25 minuten een valentijnsdiner op tafel toveren? Da's mogelijk met onze kant-en-klare ovenschotels. We leggen je stap voor stap uit hoe je aan de slag gaat. Maar eerst tijd voor de apero mét hapjes. Santé! 

Ingrediënten
Bruschetta's
6 stuks
Gebakken aprio's
8 stuks
Gebakken kalkoenfilet in archiducsaus
±600 g
Ovengroenteschotel
1 stuk
Aardappelgratin
±500 g
Duo chocolademousses
2 stuks
Aperitief
Start jouw date met een gezellig aperitiefje en heerlijke hapjes. Schuif de gebakken aprio's 15 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C. Schuif er na 9 min. ook de bruschetta's bij.
Hoofdgerecht
Wanneer het tijd is voor het hoofdgerecht, verlaag je de oven tot 150 °C. Zet het schaaltje met gebakken kalkoenfilet in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens samen met het
vlees ook 25 min. in de oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin mag 25 min. mee in de voorverwarmde oven. Zet daarna nog 3 min. onder de grillstand voor een perfect gegratineerd korstje.
Daarna ben jij klaar om romantisch te genieten!
Products
Bruschetta

tomaat, mozzarella

Gluten (tarwe), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Bruschetta

tomaat, mozzarella

  • Provençaals en mozzarella
  • 6 ST/SCHAAL

€ 3.60/schaal

Gebakken aprio

Geen allergenen

  • 1 PAKKEN/SCHAAL

€ 4.74/schaal

Gebakken kalkoenfilet in archiducsaus

Gluten (tarwe), Melk, Selderij, Mosterd

  • ±300 g per persoon
  • 600 G/SCHAAL

€ 11.81/schaal

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/SCHAAL

€ 3.80/schaal