2 personen

Hier vind je de bereidingswijze voor het feestmenu met varkenshaasje. Aan de slag! 

Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
±600 g
Aardappelgratin
±500 g
Ovengroenteschotel
1 stuk
Tiramisumousses met crumble van speculoos
2 stuks
Apero
Smakelijke feesten! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voorgerecht
Schuif daarna de voetjes onder tafel, want het voorgerecht komt eraan. Verwarm de visgratins 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Hoofdgerecht
Tijd voor het hoofdgerecht. Alles kan makkelijk samen in de oven.
Zet het schaaltje met gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Schuif vervolgens ook 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin schuif je 25 min. mee in de oven van 150 °C. Klaar!
Producten
Visgratin

zalm, kabeljauwfilet, grijze garnalen, prei, wortel, champignon, kaas, room, witte wijn

Gluten (tarwe), Vis, Melk, Schaaldieren, Selderij

Visgratin

zalm, kabeljauwfilet, grijze garnalen, prei, worte...

€ 5.29/stuk

Gebakken varkenshaasje in archiducsaus

Gluten (tarwe), Melk, Selderij, Mosterd

  • ±300 g per persoon
  • 600 G/SCHAAL

€ 11.81/schaal

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/SCHAAL

€ 3.80/schaal

Tiramisumousse met crumble van speculoos

Gluten (tarwe), Ei, Melk

  • 4 ST/PAK
  • min. -18°C

€ 8.69/pak

2P Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkoolroosjes, kaassaus, gestoofde boontjes met ajuin, gestoofd witloof

Gluten (tarwe), Melk

2P Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkool...

  • 2 PERSONEN/SCHAAL

€ 8.48/schaal

Inspiratie & tips