25 minuten
2 personen

Dit makkelijk gerecht met kalkoenfilet maak je zo klaar in de oven. Weinig koken, veel genieten! Lees snel verder hoe dat moet. 

Ingrediënten
Gebakken kalkoenfilet in groenteroomsaus
700 g
Ovengroenteschotel
1 schotel
Ambachtelijke aardappelkroketten
12 stuks
Zet het schaaltje met kalkoenfilet 25 minuten in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens ook 25 minuten in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Open de verpakking van de verse kroketten een halfuur op voorhand: opgedroogd worden ze krokanter en barsten ze niet in de friteuse. Vul het frituurmandje met 1 laagje kroketten per keer. Zo koelt het frietvet niet te snel af. Bak ze 3 à 3,5 minuten op 180 °C, tot ze goudbruin kleuren.
Producten
Gebakken kalkoenfilet in groenteroomsaus

Gluten (tarwe), Melk, Selderij, Mosterd

  • ±300 g per persoon
  • 600 G/SCHAAL

€ 11.81/schaal

Ambachtelijke aardappelkroketten

Gluten (tarwe), Ei, Lupine

  • per 12 stuks
  • 12 ST/SCHAAL

€ 3.29/schaal

Inspiratie & tips