Er bestaan heel wat soorten gehakt en je ontdekt ze allemaal in ons uitgebreide gamma. Hoe je ermee aan de slag gaat? We geven je alvast enkele lekkere tips mee.
Dit type gehakt is bijzonder smaakvol en iets minder vet. Ideaal om op de boterham te gebruiken. Let je op jouw calorie-inname? Dan kan je zeker ons varken-kalfsgehakt gebruiken als mager alternatief in jouw gerechten.
Deze gehaktsoort is een mager en eiwitrijk alternatief en past perfect in een evenwichtig voedingspatroon. Gebakken heeft dit gehakt een stevigere textuur. Heb je liever gemengd? Proef onze kippenbraadworst, een mengeling van 70% kip en 30% varkensgehakt.
Dit product bestaat uit 60% rund. De overige 40% bestaat uit varkensgehakt. In de pan smelt het varkensvet gedeeltelijk weg en de rest houdt het vlees lekker sappig. Gebruik dit gehakt in je spaghetti- of lasagnesaus, maar vertel jouw geheime ingrediënt aan niemand verder.
Om varkensgehakt te bereiden, gebruiken we volledig geselecteerde schouder- en buikstukken. Ons geheim voor constante kwaliteit en smaak.
Voor wie houdt van de smaak van puur rundvlees, vers uit de molen. Geschikt voor magere bereidingen of om er zelf een heerlijke steak tartaar mee te bereiden.