Vernieuwde_receptuur_gehakt

Iedereen is dol op gehakt. Lekkere comfort food voor jong en oud, makkelijk te bereiden en bovendien budgetvriendelijk. Gehakt biedt zoveel mogelijkheden en zoveel smaak. Je kan er culinair alle kanten mee op: een gehaktschotel, gehaktballetjes, gehaktbrood, … .

Wij zijn dol op gehakt, maar vooral heel trots op ons gehakt. Maar wat is nu het geheim van ons geweldig gehakt?

Verse grondstoffen met respect voor de koudeketen

Van productie tot toonbank, wij hanteren continu een gesloten koudeketting. Ons gehakt wordt vermalen, bewaard en verkocht bij een temperatuur van maximum 4 °C. Zo garanderen we jou iedere dag vers gehakt. Wist je dat we voor onze gehaktbereidingen maar één recept hebben? We gebruiken de volledig geselecteerde schouder- en buikdelen. Dat is ons eenvoudige grondstofgeheim. Een iets duurdere grondstof, maar dat hebben we ervoor over. 

Receptuur met minder zout!

Zout is een belangrijk ingrediënt voor de bewaring. Door jarenlange ervaring en investering in de beste machines hebben we in het verleden het zoutgehalte in ons varken-, runder- en varken-kalfsgehakt kunnen verminderen. Dat leidde tot een vernieuwde receptuur met minder zout, maar evenveel smaak.

100% lokaal

We werken samen met landbouwers die hun varkens, runderen en kippen kweken in de regio. Die lokale spelers leveren dagelijks in Aalter. Bovendien liggen we als Vlaams productiebedrijf ook heel dicht bij onze winkels. Zo moeten we minder investeren in transport, wat goed is voor portemonnee en planeet. En het allerbelangrijkse, het komt ook de kwaliteit van ons eindproduct ten goede. Daardoor kunnen we je iedere dag vers gehakt aanbieden in onze schappen. 

Gehaktsoorten

Er bestaan heel wat soorten gehakt en je ontdekt ze allemaal in ons uitgebreide gamma. Hoe je ermee aan de slag gaat? We geven je alvast enkele lekkere tips mee.

  • Varken-kalfsgehakt

Dit type gehakt is bijzonder smaakvol en iets minder vet. Ideaal om op de boterham te gebruiken. Let je op jouw calorie-inname? Dan kan je zeker ons varken-kalfsgehakt gebruiken als mager alternatief in jouw gerechten.

Deze gehaktsoort is een mager en eiwitrijk alternatief en past perfect in een evenwichtig voedingspatroon. Gebakken heeft dit gehakt een stevigere textuur. Heb je liever gemengd? Proef onze kippenbraadworst, een mengeling van 70% kip en 30% varkensgehakt.

Dit product bestaat uit 60% rund. De overige 40% bestaat uit varkensgehakt. In de pan smelt het varkensvet gedeeltelijk weg en de rest houdt het vlees lekker sappig. Gebruik dit gehakt in je spaghetti- of lasagnesaus, maar vertel jouw geheime ingrediënt aan niemand verder.

Om varkensgehakt te bereiden, gebruiken we volledig geselecteerde schouder- en buikstukken. Ons geheim voor constante kwaliteit en smaak.

Voor wie houdt van de smaak van puur rundvlees, vers uit de molen. Geschikt voor magere bereidingen of om er zelf een heerlijke steak tartaar mee te bereiden.

Koop je aan in grote hoeveelheden dan geniet je bij Bon'Ap altijd van een interessante hoeveelheidskorting. Dat zijn onze Altijd Voordeel-promo's. Met welke gehaktsoort ga je eerst aan de slag?