Wrap met kippenreepjes curry
30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Wraps
8 stuks
Kippenreepjes curry
1,6 kg
Kerstomaten
200 g
Gele paprika
1 stuk
Rucola
100 g
Pijpajuintjes, fijngesneden
3 stuks
Olijfolie
1 el
Pitalooksaus
Naar smaak
Verhit 1 el olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de kippenreepjes tot ze goudbruin en krokant zijn.
Halveer de kerstomaatjes, snijd de pijpajuintjes in fijne ringen en de gele paprika in kleine blokjes. Doe alles bij elkaar en meng tot een frisse groentesalade.
Verwarm de wraps volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de gebakken kippenreepjes over de wraps.
Voeg vervolgens de frisse groentemengeling eraan toe.
Rol de wrap stevig op en serveer met pitalooksaus indien gewenst.
Producten