Wanneer je familie, vrienden of buren uitnodigt voor een gezellige barbecue wil je dat elke gast met een volle maag huiswaarts keert. Hoeveel vlees per persoon op de BBQ voorzie je dan? Bon’Ap helpt je op weg met onderstaande BBQ-tips en -tricks!
store
cart
filters
Wanneer je familie, vrienden of buren uitnodigt voor een gezellige barbecue wil je dat elke gast met een volle maag huiswaarts keert. Hoeveel vlees per persoon op de BBQ voorzie je dan? Bon’Ap helpt je op weg met onderstaande BBQ-tips en -tricks!
Nog vooraleer je de eerste zak kolen opentrekt of het eerste stuk vlees op de grill legt, stel je je als barbecueër de vraag: hoeveel vlees per persoon op de BBQ voorzie ik?
Een volledige maaltijd bestaat gemiddeld uit 600 gram voedingswaren per persoon. Aangezien we vaak enkele uren barbecueën, rekenen we een extra 100 gram per persoon.
Met onderstaande verdeling sla je de bal nooit mis en voorzie je met 700 gram zeker voldoende per persoon:
Rundvlees (rauw): 6 tot 12 maanden
Kip (rauw): 9 maanden
Varkensvlees (rauw): 4 maanden
Heb je weinig tijd om je barbecue voor te bereiden of wil je zeker zijn van je stuk? Bestel dan een BBQ Box waarin je alle ingrediënten vindt voor een geslaagde barbecue. Dankzij de verschillende menu’s is er voor elk wat wils te vinden.