Griekse pasta met tomatensaus, groentjes en gehakt
50 minuten
4 personen
Ingrediënten
Griekse pasta
500 g
Wortels
4 stuks
Champignons
300 g
Courgettes
2 stuks
Aubergines
2 stuks
Paprika's (geel, groen en rood)
6 stuks
Rode uien
2 stuks
Look
2 teentjes
Passata
600 g
Fetakaas
200 g
Varken-kalfsgehakt
600 g
Olie
Oregano
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 °C. Versnipper de ui en snijd de look. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Was de overige groenten en snijd in stukjes.
Stoof de ui en look aan in olie. Voeg daarna de groenten toe en kruid naar wens.
Kook de Griekse pasta in een pot met ruim water.
Bak het varken-kalfsgehakt rul.
Meng de passata met de groenten. Voeg vervolgens het varken-kalfsgehakt en de Griekse pasta toe.
Giet het mengsel over in een ovenschaal. Werk af met de verbrokkelde feta en oregano.
Zet de ovenschaal 20 minuten in de voorverwarmde oven van 200 °C.
Producten