Je hebt nog geen toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies.
Tapaskrans met preparé en salamiroosjes
40 min.
4 à 6 personen
Ingrediënten
Preparé
100 g
Pepersalami of kruidensalami
3 pakjes
Droge worst
1 stuk
Aperitivo pur porc
1 potje
Olijven
2 potjes
Goudakaasblokjes
1 potje
Gevulde paprika's met roomkaas
1 potje
Krokante toast
1 pakje
Ui fijn gesneden
1 stuk
Maredsous
1 stuk
Père Joseph
1 stuk
Brie
1 stuk
Trostomaten klein
1 trosje
Verse peterselie
Vorm een krans met takjes rozemarijn of gebruik een specials kransvorm.
Maak salamiroosjes door sneetjes pepersalami overlappend over de rand van een glas te leggen, draai om en haal de roosjes eruit. Herhaal dit en leg ze op de krans.
Snijd de droge worst in schijfjes, halveer de aperitivo pur porc, en snijd Père Joseph en brie in reepjes. Schik de droge worst, kaasblokjes, olijven, gevulde paprika’s met roomkaas en trostomaten op de krans.
Beleg toastjes met preparé, garneer met uitjes en peterselie, en steek kaasblokjes in vorm naar keuze uit de Maredsous.
Werk af door rozemarijntakjes tussen de ingrediënten te steken voor een feestelijke look.
Producten