De avond inzetten met een cavaatje en wat smakelijke aperitiefhapjes: yes please! Lees snel verder en ontdek ons feestrecept van tapasplank boordevol kersthapjes waar iedereen direct aan wil beginnen.
Je hebt nog geen toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies.
Vorm een krans met takjes rozemarijn of gebruik een specials kransvorm.
Maak salamiroosjes door sneetjes pepersalami overlappend over de rand van een glas te leggen, draai om en haal de roosjes eruit. Herhaal dit en leg ze op de krans.
Snijd de droge worst in schijfjes, halveer de aperitivo pur porc, en snijd Père Joseph en brie in reepjes. Schik de droge worst, kaasblokjes, olijven, gevulde paprika’s met roomkaas en trostomaten op de krans.
Beleg toastjes met preparé, garneer met uitjes en peterselie, en steek kaasblokjes in vorm naar keuze uit de Maredsous.
Werk af door rozemarijntakjes tussen de ingrediënten te steken voor een feestelijke look.