15 minuten
4 personen

Verras je gasten - of jezelf! - eens met een origineel aperitiefhapje: een brochetje met scampi en spek. Deze tapas zijn makkelijk te bereiden en vallen zéker in de smaak bij je gasten. Succes gegarandeerd!

Ingrediënten
Olijfolie
Spek
Scampi
Currypoeder
Snij de reepjes spek dwars door in twee gelijke helften.
Wikkel de scampi in de reepjes spek en rijg alles op een spiesje.
Bak de spiesjes ongeveer 4 minuten op de barbecue of in de pan.
Besprenkel ze met olie zodat ze niet aanbranden. Je kan bijkruiden met curry voor een extra smaakexplosie.
Producten
Scampi gepeld en ontdarmd 26/30

Schaaldieren

  • Netto: 750 G/ZAK
  • min. -18°C

€ 14.49/zak

Scampi gepeld en ontdarmd 16/20

Schaaldieren, Sulfiet

  • Netto: 800 G/ZAK
  • min. -18°C

€ 17.69/zak

Scampi gepeld en ontdarmd 31/40

Schaaldieren

  • Netto: 400 G/ZAK

€ 8.19/zak

Gezouten spek

Geen allergenen

  • dun gesneden
  • 150 G/PAK

€ 2.77/pak

Inspiratie & tips